Ce înseamnã "a o da mai departe"?
Acesta sunt eu...şi aceştia sunt trei oameni.
Îi voi ajuta, dar trebuie sã fie ceva important...pe care
nu-l pot face singuri.
Eu fac asta pentru ei...ei o fac pentru alţi trei oameni.
Asta înseamnã nouã. O mai fac pentru încã trei...
Înseamnã 27, aşa cã...Nu mã prea pricep la matematicã, dar numerele se înmulţesc repede, înţelegi?

********************************************************

Cred cã unor oameni le e prea teamã...
sã creadã cã lucrurile pot fi altfel.
Lumea nu este...chiar atât de urâtã.
Cred cã pentru unii oameni...
care sunt obişnuiţi cu lucrurile, aşa cum sunt... e greu sã se schimbe...
chiar dacã au o situaţie grea.
Şi renunţã. Când fac asta... toatã lumea pierde.

*********************************************************

Este greu.
Nu poţi sã faci planuri. Trebuie sã observi oamenii mai bine.
Sã fii cu ochii pe ei, sã-i protejezi... pentru cã ei nu vãd întotdeauna de ce au nevoie.
E marea ta şansã de a repara şi altceva în afarã de bicicleta proprie.
Poţi "sã repari" o persoanã.

Salutare DreamTeam
Bine aţi venit! Pe blog-ul nostru. Regula numărul 1. Trebuie să vă placă. Regula numărul 2. Dacă nu vă place se aplică regula numărul 1. Am creat acest blog pentru a fi în contact şi împreună cât mai mult timp. Ştiu că intraţi cu toţii aproape zilnic pe internet să vorbiţi pe Yahoo! Messenger, aşa că găsesc util un blog al nostru. De ce? Ce veţi găsi concret dacă veţi intra?
În primul rând calendarul întâlnirilor şi datele activităţilor importante din Oratoriu. Voi încerca să-l actualizez cât mai des bineînţeles cu ajutorul vostru.
În al II-lea rând voi publica din când în când câteva gânduri legate de întâlnirile noastre de grup aşa nu veţi uita ce facem la grup.
În al III-lea rând veţi găsi pozele făcute împreună şi detalii despre diferitele iniţiative legate de grup: ieşiri, activităţi, ce adunăm etc.
În al IV-lea şi ultimul rând aştept comentariile şi propunerile voastre legate de grup. Cred că doar comunicând împreună putem construi un grup frumos în care fiecare să se simtă acceptat, apreciat, corectat şi iubit. Totul depinde de voi. Deci dacă aveţi vreo idee legat despre ce a-ţi vrea să se vorbească la grup sau ce nu va plăcut sau ce aţi mai vrea să facem etc. Scrieţi comentariile voastre. Promit să le citesc şi în limita posibilităţilor să răspund provocărilor voastre.
P.S. Începeţi să vă obişnuiţi să faceţi clik pe
www.dreamteamct.blogspot.com


Îngeraşul Păzitor!
Un joc minunat pe care să-l face între noi până pe 24 decembrie când vom afla cine a fost îngeraşul nostru în această perioadă ce ne pregăteşte pentru Naşterea lui Isus. Am extras fiecare numele unui prieten din grupul nostru de care trebuie să avem grijă. Ce putem face? Sunt multe lucruri şi sunt convins că fantezia voastră depăşeşte cu mult imaginaţia mea, vă lipseşte doar să puneţi în practică ceea ce vă imaginaţi. Deci puteţi din când în când să faceţi câte un cadou mic (o bomboană, o ciocolăţică…), puteţi să o felicitaţi printru mesaj cu număr ascuns pentru un lucru bun pe care l-a făcut (de exemplu a luat o notă bună la teză că tot sunteţi în febra tezelor), puteţi să o mustraţi atunci când greşeşte folosind de data asta un bileţel anonim scris la mână sau să lăsaţi pe HI5 sau Messenger un mesaj frumos. Uneori ajunge să spuneţi noapte bună! Este minunat şi asta o experimentaţi zi de zi să ştii că cineva se gândeşte la tine, că cuiva ÎI PASĂ DE TINE! Nu în ultimul rând puteţi să vă rugaţi pentru persoana de care trebuie să aveţi grijă. Cu siguranţă toate aceste presupun un efor pentru că trebuie să te interesezi de ce face, unde este, cum se simte, ce notă a luat prietenul îngrijit, însă cu cât efortul va este mai mare cu atât şi bucuria finală va fi la fel de mare.
Cineva mi-a spus că îngeraşul lui nu a dat nici un semn de viaţă… motivaţiile pot fi multe dar oare chiar nu se poate? Nu cred! Haide-ţi atunci fiecare să joace „corect”! şi cu plăcere altfel jocul nu are nici o valoare. Spor la treabă!
P.S. Aştept povestirile voastre despre ce a făcut Îngeraşul vostru pentru voi. Puteţi să folosiţi acest blog, dacă nu reuşiţi prin alte metode, pentru a vă face meseria de Îngeraşi. Să spunem că blog-ul poate să lucreze şi pe post de poştă. Ajunge să spuneţi le la Îngeraş pentru…

Nouă ne pasă!
Este sloganul Oratoriului pentru anul acesta şi vrem să ne implicăm cu puţinul nostru să facem ceva pentru aproapele nostru, pregătindu-ne astfel pentru Sfânta Sărbătoare a Crăciunului. Vrem să fim puţin „rebeli” şi să nu trăim după mentalitatea consumistă a societăţii în care trăim şi de aceea vrem să facem ceva pentru cei mai săraci pentru noi. De aceea am început să adunăm la Oratoriu bidoane şi fier vechi pe care să le ducem la un centru de colectare şi cu fondurile adunate să contribuim la trăirea unui Crăciun mai fericit pentru câteva familii mai defavorizate. Tot la Oratoriu strângem, haine, rechizite, jucării, lucruri pe care acasă voi sau părinţi voştri nu le mai folosiţi, care sunt în stare bună şi care voi credeţi că pot fi utile altor persoane. Tot Grupul Bucuriei se mişcă pentru această iniţiativă. Fiecare este chemat să fie responsabil, să fac bine partea lui şi să se implice. Iubirea adevărată trece şi prin gesturi concrete. Strângerea tuturor acest lucruri pare a fi un lucru mic însă are valoare mare. Isus a spus în Evanghelie că va răsplăti şi un singur pahar cu apă dat din iubire pentru El. Şiu că şi ţie îţi pasă!