Theo Popa - Morning Sun (live la Oratoriul don Bosco)

Noutatile pe blogul nostru se tin una dupa cealalta. Ieri l-am vazut pe Cristi in filmatul de la prima serata. Astazi va invitam sa-l vedeti si sa-l ascultati pe Theo Popa.

100 flash/zi - Jocurile cu Apa

Anul aceasta mulţumită fotografilor animatori (de la grupul mass-media) vom putea vedea încărcate imediat pe albumul fotografic pozele din această vară. Apropae în timp real! :) La sfârşitul zilei dacă ne vizitaţi aveţi toate şansele să găsiţi pozele de peste zi. Vor fi 100 la număr! Vizionare plăcută!

Iesirea cu Animatori la Tulcea

Sambata aceasta cu animatorii pentru momentul de verificare si distractie impreuna am fost la Tulcea. Amintirile sunt minunate si dorim sa le impartasim cu toti cei care doresc.

Iesirea Animatorilor la Corbu

Valuri... soare...gratar...bucurie...creme...uleiuri...sucuri...caldura...prietenie...distractie...undeva in Dobrogea...la Corbu parca ;)

UBE - ep.1

Primul fotomontaj cu fotografiile din prima săptămână de la Vara Împreună organizată la Oratoriul don Bosco din Constanţa. Amintiri de neuitat!

Programul Verii Impreună - prima săptămână

Acesta este programul primei săptămâni de vara împreună. Cu animatorii abia ce am terminat cursul de animatori şi suntem pregătiţi să vă întâmpinăm maine. Va asteptăm.

Miercuri – 17.06.2009
Excursie la Corbu

De aici puteti descarcat tot programul săptămânii:

Albalux-masina de spalat

Un nou bans pe care îl vom face la Vara Împreună de anul acesta.
Sincer credem ca vom învăţa să spălam.
Distracţie plăcută!


IMN VARA ÎMPREUNĂ 2009 - UBE

Aşa cum vă spuneam surprizele se ţin lanţ pe blog-ul nostru. Zilele trecute postam spotul Verii Împreună iata că astăzi am ajuns după multe zile de muncă să postă imnul Verii pe care anul acesta îl vom cânta împreună. Ascultaţi-l, fredonaţi-l, da-ţi-l mai departe astfel încât luni 15 iunie când începem distracţia cu toţii să ştim imnul Veriiiiiii!!!! Sperăm să vă placă. Mulţumim tuturor celor care au colaborat la realizarea acestui imn. Nu facem nume... persoanele se ştiu :))Iata mai jos versurile:


Intro:
Vara începe
Copii se-adună
Şi vor împreună
Să se distreze


Strofa I:
Curtea e plină
Distracţia începe
Noi vrem adrenalină
Ca să cântăm

Refren:
Hai cu toţi acuma să strigăm
Şi împreună să dansăm
Voia bună să o învăţăm
Şi mereu să ne jucăm (X 2)

Strofa a II-a:
Roşu, verde
Galben şi albastru
Sunt echipele
Ce nu ne lasă
Nu ne lasă

Pe noi să plecăm acasă.

P.S. Facând click dreapta pe link-ul de mai jos şi alegand opţiunea "save target as..." puteţi descarca melodia în calculatorul vostru:
http://www.donbosco.ro/documente/oratoriu.mp3

şi versurile de pe:
http://www.donbosco.ro/documente/versuri_imn_vara_impreuna_2009-ube.pdf
http://www.donbosco.ro/documente/versuri%20-%20imn%20vara%20impreuna%20-%20ube.jpg

Curs de Animatori - Ube

În perioada 12-14 iunie, la Oratoriul don Bosco din Constanţa, pentru animatorii cu vârste între 14 şi 18 ani care doresc să participe la Vara Împreunuă se organizează Cursul pentru Animatori. Va fi o experienţă trăită împreună, în care vom învăţa cum să animăm o vară pentru cei mici şi cum să trăim o experienţă frumoasă de grup şi de dăruire. Toate detaliile şi formularul de înscriere le găsiţi pe:
http://www.donbosco.ro/documente/curs_animatori-ube_constanta_2009.pdf

Spot - Ube

Cu paşi mici dar siguri ne apropiem de Vara Împreună. Iată spotul care vă invită să vă înscrieţi la Vara Împreună şi vă dă toate detaliile necesare. Dă mai departe la toţi prieteni tăi şi fă Vara Împreună cunoscută în toată Constanţa. În curând alte surprize. Fiţi cu ochii pe noi.
Vizionare Plăcută!