Test haios! :)

Dacă treci de testul acesta fără să greşeti la nici o întrebare înseamnă că meriţi să faci parte din DreamTeam. :)

Muntele m-a învăţat

În acest campus am învăţat că atunci când suntem împreună, putem face orice. Traseul pe munte l-am comparat cu viaţa noastră. Traseul pe munte, l-am comparat cu viaţa noastră. Pentru că atunci când avem un ţel avem de înfruntat câteva obstacole. În timp ce urcam pe creastă mi-am dat seama că nu poţi să cazi atunci când ţii pe cineva de mână. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost alături de noi tot timpul şi pentru că ne-a dat puterea necesară pentru a duce traseul la capăt. (o excursionistă)

Fotografii Campus Piatra Craiului 2009

Toată lumea de o săptamână încoace, de fiecare dată când veneau la Oratoriu întrebau "când puneţi pozele din campus pe net?". Iată în sfârşit că această operaţiune s-a încheiat. Mulţumim tuturor fotografiilor din Campus care au pus la dispoziţie fotografiile lor. Vizionare Plăcută!

Muntele m-a învăţat

În primul rând vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru această experienţă frumoasă, pentru faptul că mi-a dat curaj să pot urca pe munte. Mi-am dat seama că se poate experimenta acest lucru şi în grupul nostru, ceea ce nu vedeam. Am fost uniţi chiar dacă au existat şi momente tensionate. Le mulţumesc colegilor mei pentru că m-au ajutat când am avut nevoie. Am învăţat că până şi lucrurile cele mai grele au rezolvare, indiferent de câte persoane ar fi în jur şi m-ar descuraja, dar în acelaşi timp şi faptul că nu trebuie să renunţ la prima greutate. Cel mai mult mi-a plăcut că am împărtăşit experienţa împreună şi m-a schimbat destul de mult. Mi-am dat seama că singură nu ar fi fost la fel de frumos. (o excursionistă)

Muntele m-a învăţat

Am învăţat că trebuie să fim uniţi şi să avem încredere unul în altul.
Am învăţat că trebuie să ai încredere în prietenii tăi şi să ai răbdare cu toată lumea. Deşi pe creastă a fost mai dificil toţi au fost aşteptaţi şi ajutaţi. Dacă nu am fi avut încredere unii în alţi nu am fi reuşit acest lucru minunat. Experienţa a fost şi mai frumoasă pentru că am fost un grup unit. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru că a avut grijă de noi pe munte. (o altlă dumeaţă :))

Muntele m-a învăţat

Muntele m-a ajutat să înţeleg că dacă o persoană “deşi nu îţi este prieten” poate fi alături de tine şi te poate încurajea cu un simpul “hai că poţi!”
Astfel îţi dai seama că eşti susţinut şi ceea ce crezi că tu nu poţi realiza, nu este un lucru atât de dificil. Dacă cel de lângă tine poate, realizezi că şi tu poţi merge mai departe.

Piatra Craiului m-a ajutat să înţeleg că chiar şi cel mai dificil şi greu lucru pe care vrei să-l faci poate fi realizat şi îndeplinit cu adevărat numai dacă te simţi împins de un om ce pe parcurs începe să capăte simpatie de la tine. (o drumeata)

Invitatie la Oratoriu

Duminică 10 august la orele 19.00 copii impreuna cu parintii sunt invitati la Oratoriul don Bosco sa retraim impreuna clipele minunate din campusul de anul acesta si sa impartasim din bucuria noastra si parintilor nostri. Va asteptam pe toti cei care puteti veni!