Fundaţia Giovanni Bosco cu sediul în strada Veniamin Costache, nr. 66 Constanţa lansează o ofertă de formare profesională pe care este păcat să o rataţi. Aceasta prevede un curs de specializare pentru cei care vor sa devină animator socio-educativ. La sfârşitul cursului în urma examenului veţi primi un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educaţiei şi de Ministerul Muncii, util pentru angajare celor care lucrează pe acest post în instituţii de asistenţă socială sau în centre de copii şi de tineret.


Termenul de animator provine din cuvântul latin animus care se traduce „suflet”, aceasta înseamnă că el este sufletul publicului cu care lucrează.


Folosindu-se de activităţi de tip social, cultural, fizic şi sportiv, animatorul socio-educativ relaţionează cu publicul specific (copii ai străzii, copii şi tineri instituţionalizaţi, copii şi tineri cu dizabilităţi, copii şi tineri din comunitate, etc.), realizând activităţi de animaţie socială, sportivă şi educativă.


Animatorul socio-educativ are vocaţie educativă în domeniul social, cultural sau socio-cultural, sportiv, bazându-se pe tehnici educative. În virtutea acestei vocaţii, el poate participa la elaborarea unor răspunsuri privind: medierea socială, tehnicile de animaţie, iniţierea unor activităţi de animaţie, dezvoltarea şi crearea unei legături sociale. Toate acestea se realizează plecând de la necesităţile persoanelor care lucrează în mod direct cu publicul (copii,tineri, adulţi).


Pentru mai multe detalii despre această ofertă de formare vă rugăm să citiţi pliantul.



Noi poze Oratoriu.

In primul si in primul rand va informez ca am realizat un nou cont Picasa web pentru gazduirea fotografiilor de la oratoriu, din cauza dificitului de spatiu...... clik aici pentru a accesa noul cont cu fotografii noi.
..... Nu uitati maine la ora 12:00 Mts animatori.
O zi buna in continuare !



Mts Constanta-Bacau-Chisinau

Miscarea Tineretului Salezian se apropie cu pasi repezi. Vom traii o experienta de neuitat, de data aceasta la Constanta.


Programul celor doua zile il aveti in imaginea din stanga. Pentru a da zoom va rugam sa faceti click pe imagine, sa o descarcati iar apoi sa-i executati comanda de zoom.

Va Asteptam!