Zilele Oratoriului

Desi vremea urata incepe sa apara, vantul si norii de ploaie facandu-si simtita prezenta, la Oratoriul Don Bosco gasim intotdeauna caldura si veselie ! Cu totii am ramas cu amintiri de neuitat de la Vara Impreuna, asa ca … de ce sa nu avem mai multe ?
O minunata ocazie au fost Zilele Oratoriului !!!
In aceste trei zile, oratoriul a fost explozie de adrenalina !!! Atat copiii cat si animatorii si salezienii ne-am distrat grozav! Am dansat impreuna, am alergat dupa bilete la jocurile STAND (unde ne-am umplut nasul cu faina si am mai tras cate o cazatura la bataia cu pernele sau la cursa in saci … se mai intampla :-?? ), au fost prezentate grupurile care se vor desfasura in timpul anului (grupul Bucuriei, teatru, fotbal, clovni, dansuri etc) si, ceea ce toata lumea astepta cu nerabdare inainte de plecare, extragerea la concursul BINGOOOOOOO !!! O mica tombola care s-a dovedit a fi foarte atractiva, cu premii pe masura. Copiii au castigat jucarii, tricouri, brelocuri, hanorace, albume foto si rechizite! Putem spune ca ne-am distrat pe cinste!
A treia zi am avut parte de jocuri mari si de o serata `in familie` alaturi de dragii nostril parinti: ne-am distrat indeosebi la jocurile `Mimo`, `Cunoaste-ti copilul`, Cunoasteti parintele`!
            Multumim tuturor animatorilor care au pus suflet in educatia copiilor, lui donTi, don Marco, Andrei Munteanu, Dario si Cornel!!!
            Sa aveti un nou an scolar plin de note bune si VA ASTEPTAM LA GRUPUL BUCURIEI si celelalte grupuri din timpul anului, pentru ca voi sunteti sufletul Oratoriului Don Bosco ! >:D<

                                                                                                 Redactor : Ruxandra G.