Sanse egale la educatie

Fundatia Giovanni Bosco, str. Veniamin Costache, 66 tel.0241.516040


Stimate/ă Domn/Doamnă,

Avem plăcerea de a vă invita să participaţi la conferinţa finală a proiectului: „Şanse egale la educaţie non-formală pentru copii şi tineri cu risc de abandon şcolar sau care au abandonat şcoala din judeţul Constanţa” ID 34 172.



Proiectul a fost cofinanţat din Fondul Social European, în cadrul POSDRU, AP 2:
„Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, DMI 2.2 - „Prevenirea şi corectarea părăsirii timpurii a şcolii” şi a avut ca obiectiv prevenirea şi remedierea abandonului şcolar în judeţul Constanţa prin programe de educaţie non-formală a copiilor şi tinerilor care aparţin unor grupuri vulnerabile realizate în parteneriat public-privat şi transnaţional.

Proiectul s-a derulat în parteneriat între Fundaţia Giovanni Bosco, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Constanţa şi Istituto Superiore Internazionale di Ricerca Educativa, Venezia, Italia.



În cadrul conferinței vor fi prezentate împreună cu partenerii rezultatele obținute și concluziile finale după cei doi ani de implementare a proiectului. Vor fi prezenți reprezentanți ai mass-mediei locale, reprezentanți ai diferitelor instituții colaboratoare, formatorii și monitorii care s-au implicat în activități precum și o parte a beneficiarilor proiectului și părinții acestora.



Evenimentul va avea loc marți, 27.03.2012, începând cu ora 16:30, la sediul Fundaţiei din str. Veniamin Costache, nr. 66.



Vă mulţumim anticipat pentru participarea dumneavoastră.

Bowling social