Îngeraşul Păzitor!
Un joc minunat pe care să-l face între noi până pe 24 decembrie când vom afla cine a fost îngeraşul nostru în această perioadă ce ne pregăteşte pentru Naşterea lui Isus. Am extras fiecare numele unui prieten din grupul nostru de care trebuie să avem grijă. Ce putem face? Sunt multe lucruri şi sunt convins că fantezia voastră depăşeşte cu mult imaginaţia mea, vă lipseşte doar să puneţi în practică ceea ce vă imaginaţi. Deci puteţi din când în când să faceţi câte un cadou mic (o bomboană, o ciocolăţică…), puteţi să o felicitaţi printru mesaj cu număr ascuns pentru un lucru bun pe care l-a făcut (de exemplu a luat o notă bună la teză că tot sunteţi în febra tezelor), puteţi să o mustraţi atunci când greşeşte folosind de data asta un bileţel anonim scris la mână sau să lăsaţi pe HI5 sau Messenger un mesaj frumos. Uneori ajunge să spuneţi noapte bună! Este minunat şi asta o experimentaţi zi de zi să ştii că cineva se gândeşte la tine, că cuiva ÎI PASĂ DE TINE! Nu în ultimul rând puteţi să vă rugaţi pentru persoana de care trebuie să aveţi grijă. Cu siguranţă toate aceste presupun un efor pentru că trebuie să te interesezi de ce face, unde este, cum se simte, ce notă a luat prietenul îngrijit, însă cu cât efortul va este mai mare cu atât şi bucuria finală va fi la fel de mare.
Cineva mi-a spus că îngeraşul lui nu a dat nici un semn de viaţă… motivaţiile pot fi multe dar oare chiar nu se poate? Nu cred! Haide-ţi atunci fiecare să joace „corect”! şi cu plăcere altfel jocul nu are nici o valoare. Spor la treabă!
P.S. Aştept povestirile voastre despre ce a făcut Îngeraşul vostru pentru voi. Puteţi să folosiţi acest blog, dacă nu reuşiţi prin alte metode, pentru a vă face meseria de Îngeraşi. Să spunem că blog-ul poate să lucreze şi pe post de poştă. Ajunge să spuneţi le la Îngeraş pentru…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu