Tu unde vrei sa stai?


Este una dintre provocarile pe care vi le-am lansat in campus si cu care dorim sa continuam anul acesta aventura noastra la Oratoriu.
Cu darurile si talentele tale, pe care Cineva de acolo de sus ti le-a daruit, poti sta in fata, poti fi indiferent sau poti chiar impiedica ca grupul/oratoriul sa mearga inainte sa-i faca pe ceilalti copii si tineri fericiti.
Tu unde vrei sa stai?
Exista doar trei posibilitati:
Vrei sa fi unul care are intodeauna de comentat, care trebuie tot timpul sa barfeasca, care atunci cand este ceva de facut se trage inapoi? Vrei sa fi unul dintre aceeia care mereu vor sa innaruie visele frumoase pe care le au ceilalti? Etc. Tu alegi!
Sau poate ca vrei sa fii indiferent. In fond si la urma urmei nu deranjezi pe nimeni si nu vrei sa fi deranjat. Nu faci rau nimanui. Si ai dreptate… insa ma intreb daca nu cumva este pacat ca talantii tai sa-i ingropi asa si sa alegi sa traiesti ca un parazit pe spatele celorlalti? Ma intreb daca viata ta fara sa risti e frumoasa? Este o tentativa mare poate fi chiar si comod insa… Tu alegi!
Daca vrei sa fii o persoana apreciata, simpla, umila si responsabila care isi cunoaste propriile defecte dar si propriile calitati, poti alege sa stai in fata, sa tragi inainte caruta. Asta nu inseamna ca esti un erou, nu inseamna ca meriti un premiu ci pur si simplu te vei simti fericit, implinit si cu inima impacata pentru ca ai “dat mai departe”. Tu alegi!
Exista o mica diferenta intre a spune ca stau in fata si a fi cu adevarat. Vor fi faptele tale mai mult decat cuvintele care vor demonstra unde stai. Si vor fi cei din jurul tau care iti vor multumi sau iti vor intoarce spatele pentru ca ai tras inainte sau pentru ca ai pus piedica.
Iti dorim sa alegi sa stai inainte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu